marți, 14 iulie 2009

Angelina Jolie ar putea filma în Republica Moldova

Asta însă numai dacă va accepta să participe la filmările unei pelicule moldo-italiene, întitulate: Dragostea și Războiul.
Producătorul italian Francesco Gagliardi spune că este dispus să ofere bani grei pentru acest proiect, marea parte a căruia va fi filmat în Moldova.

Pentru ce Hollywood-ul, dacă avem colinele Șoldăneștiului și Orheiului Vechi, și actori de talie mondială. Producătorul italian Francesco Gagliardi, care va lucra împreună cu regizorul moldovean Valeriu Jereghi la filmul ”Dragostea și Războiul”, a declarat că pregătește o surpriză.

Dacă nu Angelina Jolie, atunci o altă actriță, la fel de cunoscută, va juca rolul uneia dintre cele trei surori dintr-un sat moldovenesc, care se îndrăgostesc de trei soldați - un român, un italian și un rus.
Întreaga acțiune are loc în timpul celui de-al doilea război mondial, iar scenariul a fost realizat de Valeriu Jereghi în baza propriului român ”Dragostea și Războiul”. Găselnița filmului este că fiecare personaj va vorbi în limba sa.

Asta urmează să implice o muncă asiduă, mai ales că decorurile vor fi costisitoare, realizatorii proiectului urmând să construiască chiar un sat întreg. În plus, scenele vor fi turnate în trei țățri: Moldova, Rusia și Italia.

Montarea filmului se va face deja la Moscova, la studioul regizorului rus Nikita Mihalkov, iar coloana sonoră va fi realizată de compozitorul italian Stelvio Cipriani. Dacă lucrările se vor desfășura în termenii planificați, atunci premiera co-productiei moldo-ruso-italiane urmează să aibă loc la sfârșitului anului viitor.

Drepturile asupra acestui film au fost cumpărate de producătorul Francesco Gagliardi, care de altfel deține și dreptul de distribuție în Italia a peliculei ”Arrivederci”, de Valeriu Jereghi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu